top of page

Som andelshaver køber du/I en andel af Friskoven og får retten til at opføre en bolig i en eksisterende bygning eller på en byggemodnet grund.

Andelsprisen, som ligger ca. mellem 100.000 - 250.000 kr. afhængigt af størrelse, indeholder indkøb af ejendommen, byggemodning af alle andele, advokatbistand mm. samt en Friskovskapital til opbygning af fællesarealer.

Andelshaver står selv for betaling og opførsel af privat bolig på sin andel.

 

Vi søger i øjeblikket nye andelshavere til 2-3 andele i eksisterende barak, til opførelse af bolig.

Er du/I interesseret i at blive andelshavere i Friskoven, er første skridt at skrive en ansøgning.

Hvis din/Jeres ansøgning matcher det vi søger, vil du/I blive kontaktet, med henblik på at finde et tidspunkt til et første besøg. (Hvis ikke, vil I selvfølgelig også få besked herom og komme på venteliste til det passer - der kan være forskellige omstændigheder der gør at vi leder efter bestemte kvaliteter i gruppesammensætningen på forskellige tidspunkter).

Første besøg er af en uges varighed og indeholder deltagelse i Friskoven's almindelige hverdag, med formålet at møde de nuværende beboere og omvendt. Er der fortsat interesse fra begge sider efter første besøg, vil du/I blive inviteret til et længere ophold på ca. en måneds varighed.

Efter andet besøg, såfremt der stadig er følelse af et godt match, kan du/I optages som andelshaver(e) i Friskoven.

Under jeres besøg i Friskoven kan i bo i en yurt eller i eget telt/campingvogn og betaler et bidrag til drift under opholdet. I vil selvfølgelig modtage mere information herom.

Se de nuværende andele til salg under Andele til Salg og skriv en ansøgning ved interesse!

DSCF5436.JPG

Information til nye interesserede 

ANDELSHAVERE

bottom of page