Som andelshaver køber du/I en andel af Friskoven og får retten til at opføre en bolig i en eksisterende bygning eller på en byggemodnet grund.

Andelsprisen, som ligger ca. mellem 108.000 - 240.000 kr. afhængigt af størrelse, indeholder indkøb af ejendommen, byggemodning af alle andele, advokatbistand mm. samt en Friskovskapital til opbygning af fællesarealer.

Andelshaver står selv for betaling og opførsel af privat bolig på sin andel.

Inden du/I tager endelig stilling til om du/I ønsker at anmode om at blive andelshaver af Friskoven er det vigtigt at du/I har læst og taget stilling til vores Vision og Vedtægter.

Procedure for optag af nye andelshavere 2021

 

Friskoven er et meget ungt projekt og der er meget endnu at beslutte og tage stilling til før at vi er helt klar til at fylde alle ledige pladser i fællesskabet op.

 

Vi har derfor besluttet at begrænse optag til 1-2 nye andelshavere / familier som medlem af andelsboligforeningen Friskoven i 2021.

 

Det er meget vigtigt for os at skabe en dynamisk, divers og sammenhængende gruppe i Friskoven. Vi vil gerne skabe et stærkt fællesskab hvor vi kender, forstår og respekterer hinanden og samtidig er en blandet gruppe af kvaliteter og aldersgrupper, for et stærkere og mere modstandsdygtigt fællesskab hvor vi kan supplere hinanden.

 

Andele i Friskoven går derfor ikke til første eller højest bydende! Vi vil gerne finde netop de kvaliteter vi føler mangler i fællesskabet lige nu.

 

Vi åbner derfor dørene og inviterer alle interesserede til at besøge Friskoven alle lørdage i løbet af juni og juli 2021 (startende fra 19. juni). I disse lørdage har vi åbne arbejdsdage hvor vi arbejder sammen på fælles projekter – I kan få en rundvisning og møde de nuværende andelshavere. Der vil være rundvisninger kl. 9-10 og igen kl. 16-17.

Der bliver serveret fællesspisning til frokost omkring kl. 12:00.

Der kan overnattes i eget telt eller lignende weekenden over. Der vil være et komposttoilet til rådighed, men ellers faciliterer vi ikke overnatning, bad, eller aktiviteter udover lørdag.

Det er ikke nødvendigt med tilmelding til arrangementet, men tilmeld gerne på vores facebook event om muligt, så vi har en idé om hvor meget mad vi skal lave.

 

Er du/I interesseret i at blive en af de nye andelshavere i Friskoven, skal du/I skrive en ansøgning via vores formular inden 1. August 2021 (Uafhængigt af om du/I har mulighed for at besøge os først).

Senere ansøgere kommer i betragtning i 2022.

Ansøgere vil herefter blive inviteret til en uges besøg i en af de to sidste uger af August (16-22/23-29) hvor vi kan få et bedre kendskab til hinanden og der er plads til at stille mere dybdegående spørgsmål.

I efteråret inviterer vi 1-2 familier/individer til at være her en måned og derefter fastslå endelig optag i foreningen.

 

Bliver du/I ikke valgt ind betyder det ikke at I er afvist – vi optager flere andelshavere i 2022! I vil få mere information herom senere.

 

Vi glæder os til at møde jer alle sammen!

 

- Friskoven

DSCF5436.JPG

Information til nye interesserede 

ANDELSHAVERE