Som andelshaver køber du/I en andel af Friskoven og får retten til at opføre en bolig i en eksisterende bygning eller på en byggemodnet grund.

Andelsprisen, som ligger ca. mellem 100.000 - 250.000 kr. afhængigt af størrelse, indeholder indkøb af ejendommen, byggemodning af alle andele, advokatbistand mm. samt en Friskovskapital til opbygning af fællesarealer.

Andelshaver står selv for betaling og opførsel af privat bolig på sin andel.

OBS! VI HAR SOM NOGET HELT NYT LIGE NU EN NÆSTEN FÆRDIG BOLIG TIL SALG! SE SALGSANNONCEN HER!

Inden du/I tager endelig stilling til om du ønsker at anmode om at blive andelshaver af Friskoven er det vigtigt at du har læst og taget stilling til vores Vision og Vedtægter.

 

Er du interesseret i at komme og besøge os før du tager stilling til om du vil ansøge om at blive andelshaver, holder vi Åbent Hus og arbejdsdag kl 10-16 hver den første lørdag i måneden, hvor du er velkommen til at komme på besøg og se vores sted.

Se evt. alle vores events her.

 

Ved du allerede at Friskoven kunne være noget for dig, så læs videre:

 

Det er vigtigt for os at skabe en dynamisk, divers og sammenhængende gruppe i Friskoven. Vi vil gerne skabe et stærkt fællesskab hvor vi kender, forstår og respekterer hinanden og samtidig er en blandet gruppe af kvaliteter og aldersgrupper, for et stærkere og mere modstandsdygtigt fællesskab hvor vi kan supplere hinanden.

 

Andele i Friskoven går derfor ikke til første eller højest bydende! Vi vil gerne finde netop de kvaliteter vi føler mangler i fællesskabet lige nu.

 

Vil du finde ud af om det er dig eller din familie vi lige står og mangler er første led at skrive en ansøgning!

Vi vil herefter tage din eller Jeres ansøgning op på vores kommende møde og hvis vi føler at der er grundlag, vil du/I blive inviteret til at komme og bo med os i 1-2 uger for at vi kan lære hinanden at kende.

Hvis der fra begge sider fortsat er interesse efter første møde, vil du/I blive inviteret til et længere 2 uger til 1 måneds ophold, hvor du/I vil indgå i Friskovens dagligdag for at finde ud af om der fortsat er et match.

 

Vi har erfaret at det er vigtigt at være her i længere tid og mere end én gang, da det, især fra ansøgers side, tager tid at tage stilling til alle de forskellige aspekter og udfordringer det vedrører at bo i så tæt et fællesskab under opbygning.

 

Herfra vil der gå højst en måned før I får endeligt svar og vi udarbejder sammen praktikaliteterne omkring optag i foreningen.

UPDATE!:

VI ER DESVÆRRE ALLEREDE FYLDT HELT OP FOR NYE ANDELSHAVERE I 2022. VORES ENESTE LEDIGE ANDEL ER VORES ENE BOLIG TIL SALG - SE DEN HER!

SKRIV EN ANSØGNING FOR AT ANSØGE OM VORES HUS TIL SALG ELLER FOR AT KOMME PÅ VENTELISTE.

VI ÅBNER MULIGVIS OP FOR NYE ANDELSHAVERE I 2023.

 

Vi glæder os til at høre fra jer!

 

- Friskoven

DSCF5436.JPG

Information til nye interesserede 

ANDELSHAVERE