Information til nye interesserede andelshavere

Er du interesseret i at blive en del af Friskoven, vil vi gerne lære dig at kende først!

Som andelshaver køber du/I en andel af Friskoven og får retten til at opføre en bolig i en eksisterende bygning eller på en byggemodnet grund.

Andelsprisen, som ligger ca. mellem 140.000 - 240.000 kr. afhængigt af størrelse, indeholder indkøb af ejendommen, byggemodning af alle andele, advokatbistand mm. samt en Friskovskapital til opbygning af fællesarealer.

Andelshaver står selv for betaling og opførsel af privat bolig på sin andel.

Inden du/I tager endelig stilling til om du/I ønsker at anmode om at blive andelshaver af Friskoven er det vigtigt at vi har lært hinanden at kende og at du/I har læst og taget stilling til vores Vision og Vedtægter.

 

Du/I er meget velkomne til at besøge Friskoven og prøve hvordan det er at bo her i en kort periode, samt lære os og projektet bedre at kende.

 

Som udgangspunkt inviterer vi nye interesserede til at være her i op til en måned, hvorefter vi kan tage en snak om det videre forløb og hvor vi alle står i forhold til hinanden.

I dette møde får du/I mulighed for at præsentere jer selv og jeres ønsker og forventninger som en del af fællesskabet.

Som gæst bidrager du/I økonomisk med 20kr pr. familie eller 10kr pr voksen per dag og får adgang til strøm og vand og mad til vores fællesspisninger.

 

Alternativt kan du/I anmode om at være her gratis som frivillig og lægge ca. 5 arbejdstimer 5 dage om ugen per person.

 

Vi har ingen boliger tilgængelige for nye interesserede endnu, så har du/I jeres eget (fx telt eller campingvogn) at bo i vil dette være nemmest – ellers spørg os og vi har måske en campingvogn eller lignende ledig til jer!

Skriv til os hvis du er interesseret. 

Har du allerede mødt os og taget stilling kan du/I udfylde vores ansøgningsformular - så kommer I i endelig betragtning :)

Vi glæder os til at møde dig!

Mvh

Alle os i Friskoven